DECORATIE SMEYERS
BALEN • Bij Decoratie Smeyers kan u terecht voor al uw schilder-en behangwerken! Om de zoveel tijd is uw woning of pand toe aan een nieuw en fris uitzicht. Omwille van onderhoud of doodgewoon omdat U op de kleuren bent uitgekeken.

Wil je net dat tikkeltje meer? Ook voor vloerbedekking , wandbekleding en shutters kan u bij ons terecht. Ons assortiment bied tal van mogelijkheden, passend voor elk interieur en persoonlijke smaak.

Het restylen van oude meubelen of interieurstukken is een hedendaagse trend waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Hierdoor hoef je geen afstand te doen van meubelen of interieurstukken die een emotionele waarde hebben, geef ze een tweede leven en ze zullen opnieuw schitteren in uw interieur! Decoratie Smeyers bied professioneel kleuradvies op maat.

U wilt natuurlijk dat dit professioneel en snel wordt uitgevoerd.
Het is niet gemakkelijk om een schilder te kiezen.

De prijs, snelheid van werken, naambekendheid, grootte van het bedrijf,
het zijn allemaal factoren die een rol spelen bij deze keuze. Wij zijn een ervaren, dynamisch bedrijf met frisse ideeën , professionele adviezen en staan garant voor sterk vakmanschap.

Door te werken met producten van topkwaliteit zoals: Pure and Originals, Boss paints, Flamant, Sigma, Stoopen & Meeuws, Teak your wall, ... zijn wij een bedrijf dat onze naam steeds hoog
in het vaandel houdt!
hoolsterberg
2490 Balen
breng me hierheen